Aan deze website wordt hard gewerkt. Helaas is nog niet alles compleet. Dus neem gerust nog eens een kijkje.


Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Lang geleden is er een jeugdafdeling gestart. Zij hebben veel leuke uitvoeringen neergezet. Uiteindelijk zijn er nu nog twee 'oude' jeugdleden actief in onze vereniging. En daar zijn wij heel blij mee.

In 2019 was het tijd om weer een nieuwe jeugdgroep te beginnen. 

Zaterdag 2 & zondag 3 juli 2022 speelden zij de hilarische klucht ' Zuster ik wil naar bed' geschreven door Ewouter Vogel.

Zuster, ik wil naar bed.

Als je personeel van een ziekenhuisafdeling te kampen krijgt met bedden tekort en een opgestapte directeur, dan blijf je er als trouwe werknemer, die nog gelooft in een zinkend schip, werken totdat de oplossing zich vanzelf aandient. Maar dat idee wordt al snel de grond ingeboord als men per afdeling zijn eigen plan trekt en daardoor bedden gaat roven bij elkaar. Bij zo'n actie wordt een verpleger gegijzeld en die wil men gaan ruilen voor de gestolen bedden. Zoiets loopt natuurlijk niet zoals het moet, want je hebt een goudeerlijk beroep en je bent niet ingesteld op dit soort zaken. Daarbij komen er ook nog eens de patiënten die een duit in het zakje doen omdat ze in een fatsoenlijk bed willen behandeld worden. En aangezien ieder personage zijn eigen persoonlijkheid heeft, geeft dat weer genoeg stof tot een leuke avond/middag onbezorgd plezier.

Het is voor u te hopen dat u nooit in dit ziekenhuis terecht komt!